Rescue Tools
Magyar
Norton™ Power Eraser
Megtisztítja a mélyen beágyazódott és nehezen eltávolítható, bűncselekmény elkövetésére alkalmas szoftvereket, melyeket a hagyományos víruskeresés nem mindig mutat ki.
Valami nincs rendben a számítógépeddel? Előugró ablakok keserítik meg az életed, amelyek biztonsági szoftver letöltésére próbálnak rábeszélni, vagy riasztások jelennek meg, amelyek szerint a számítógéped nem biztonságos? Úgy tűnik, hogy úgynevezett scamware típusú fenyegetés fertőzte meg a számítógépét. A megoldás? Norton Power Eraser. A Power Erasert arra tervezték, hogy agresszív módszerrel távolítsa el a scamware programokat. Legalaposabb vizsgálati technológiánkat használja, hogy eltávolítsa a fenyegetéseket, melyeket a hagyományos víruskeresés nem mindig mutat ki, így újra működőképessé teszi számítógépedet.
Letöltési utasítások:
  1. Kattints A Norton Power Eraser letöltése lehetőségre felül
  2. A Fájl letöltése párbeszédpanelen kattints a Mentés gombra.
  3. Válaszd ki a fájl mentési helyét, majd kattints a Mentés gombra.
  4. Keresd meg a letöltött fájlt, majd kattints duplán az NPE ikonra.
Mivel a Norton Power Eraser agresszív módon keresi a fenyegetéseket, fennáll a kockázat annak, hogy helyénvaló programokat is kiválaszt az eltávolításra. Ha véletlenül eltávolítasz egy legitim programot, akkor futtasd a Norton Power Erasert az előző javítások megtekintéséhez, és vond vissza azokat.
A Norton Power Eraser programmal kapcsolatos további információkért kattints ide az ismertető megnyitásához.
A termékkulccsal rendelkező Norton-felhasználóknak:
Ha úgy érzed, hogy a számítógéped a Power Eraser Tool használata után is fertőzött maradt, kérjük, kattints ide, hogy megtudhasd, hogyan képes a Norton Bootable Recovery Tool gyorsan újra használhatóvá tenni a számítógépedet.